Despre Ecoparadis

Ecoparadis are drept scop să asigure familiile cu produse naturale, crescute după principiile permaculturii și agriculturii Ecologice.

Doar la  Ecoparadis este  posibil să rezervezi produsele tale dorite din timp,  pentru sezonul rece.


Ecoparadis este locul unde întâlnim pasiunea pentru  Permacultură și principiile Agriculturii Ecologice , dragostea pentru natură și o puternică dorință de a trăi o viață sănătoasă. Din acest motiv am ales să oferim și altora gustul produselor sănătoase.
Proiectul a luat naștere în anul 2015. De atunci, în fiecare zi ne apropiem de realizarea visului cel mare de a crea un sat agrar bazat pe creșterea de legume fără a fi utilizate produse chimice și de atragerea turiștilor interesați de Agroturism.

Tot timpul ne-am dorit, ca eu și familia mea, să consumăm produse cât mai proaspete și de o calitate înaltă. Și unicul mod de a consuma aceste produse, era să le procurăm direct de la producător sau să le creștem.

Am decis că cele mai bune legume vor fi acelea crecute și culese de noi. Așa și a luat naștere Ecoparadis.


În anul 2017 a fost creată o grădină (30 sote) experimentală de Permacultură. Lotul experimental a fost creat din motive precum:

  • Practicarea și experimentarea principiilor Permaculturii
  • Analizarea pieții
  • Atragerea viitorilor clienți
  • Inițierea unui nou tip de afacere
  • Livrarea la domiciliu de produse proaspăt culese

Vrem să volrificăm pământurile din sat, care rămân neîngrijite din cauza migrației în masă a sătenilor. 

Dorim să creăm noi locuri de muncă și să dezvoltăm magazinul on-line unde legumele proaspăt culesre, printr-un singur click vor ajunge la consumator în bucătărie.

© 2018-2021 Ecoparadis 

Adresa

or. Hîncești, satul Drăgușeni,